Californie-Vakantie.nl

Voordelig op Schiphol parkeren

Je vakantie naar Californië begint meestal met de reis naar Schiphol. Het comfortabelst reis je naar Schiphol in je eigen auto. Je laadt je koffers voor de deur in en je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer of een dure taxi maatschappij. Maar waar laat je je auto op Schiphol veilig en voordelig achter?


Met Smart Parking Schiphol kun je je auto veilig en goedkoop voor een langere tijd parkeren bij Schiphol. Je reserveert eenvoudig je parkeerplaats online waarbij je kan betalen met creditcard of met iDeal. Reserveren kan tot 1 dag voor vertrek, maar de Smart Parking parkeerplaatsen zijn beperkt beschikbaar. De beschikbaarheid van Smart Parking is afhankelijk van drukte en verschilt per periode. Hoe eerder je reserveert, hoe meer je verzekerd bent van een voordelige parkeerplaats. Als je eenmaal hebt gereserveerd dan volg je bij Schiphol de borden naar Lang Parkeren (P3). Daarna parkeer je je auto op het beveiligde terrein en neemt de snelbus naar de terminal. Deze snelbus rijdt 24 uur per dag iedere 10 minuten naar de terminal.

Uiteraard zijn er meerdere bedrijven die parkeerruimte aanbieden in de buurt van Schiphol. Soms zijn ze voordeliger dan Schiphol Smart Parking, maar lees altijd goed de voorwaarden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.