Californie-Vakantie.nl

Hotels in Californie

hotel receptionIn Californië vind je hotels in alle soorten en maten. Van eenvoudige motels tot luxe 5 sterren resorts. Het hangt er maar van af wat je kan en wil betalen. De betaalbare hotels varieren van een motel langs de snelweg tot sfeervolle Inns die je veel vertellen over de geschiedenis van Californië. Alle hotels zijn uiteraard voorzien van 2-persoonsbedden en een badkamer.

Tegenwoordig boek je een hotelovernachting het voordeligst via internet. Ik heb de belangrijkste bestemmingen op een rijtje gezet:

Tot slot nog wat tips om extra voordelig een hotelkamer in Californië te boeken:

  • Boek zodra je vakantieplannen voor Californië bekend zijn. Hoe eerder je boekt, hoe ruimer de keuze en hoe groter de kans is dat je de hotelkamer in het hotel van je keuze kan boeken.
  • Maak gebruik van speciale internetprijzen, zoals bijvoorbeeld de Expedia Special Rate prijzen. Als een hotel niet alle hotelkamers vol kan krijgen dan worden ze vaak tegen veel lagere tarieven verkocht aan websites als Expedia.nl en Hotels.com.
  • Vaak wil het hotel iets van een borg zien bij het inchecken en de meest gebruikelijke manier om deze te betalen is door middel van een creditcard.
  • Lees de omschrijvingen van de hotels goed door. Sommige details, zoals of het ontbijt in de prijs is inbegrepen, kunnen een groot verschil maken in je reisbudget.
  • Hou zoveel mogelijk rekening met het hoog- en laag seizoen. Hotelkamers in het hoogseizoen zijn aanzienlijk duurder dan hotelkamers in het laagseizoen.